Machu Picchu 1 slider
Machu Picchu 2 slider
Ollantaytambo 1 slider
Maras 2 slider
Arequipa slider
Wichita slider
Uros slider
­
Laden Evenementen
Dag tot Dag
Praktisch
Informatiedagen
Deze bijzondere, afwisselende 22-daagse groepsreis door Zuid-Peru neemt u mee naar natuurgebieden, cultureel erfgoed en steden. De overblijfselen van de fascinerende bouwwerken uit de Inca-cultuur in de Heilige Vallei, het prachtige regenwoud van Manu, de schitterende natuur van de Colca Canyon, steden als Cusco en Arequipa en natuurlijk het mystieke Machu Picchu zorgen voor een onvergetelijke reis.

Hoogtepunten

* Machu Picchu
* Regenwoud van Manu
* Heilige Vallei
* Colca Canyon
* Titicacameer
* Cusco

Inspiratiereis

Deze inspiratiereis is samengesteld door de Op Reis winkel in samenwerking met Tura-Travel, specialist in het organiseren van reizen naar Peru, Bolivia en Ecuador. Deze reis is slechts een voorbeeld van een reisprogramma en kan worden aangepast aan de wensen van de groep.

Kleine groepen

Wij reizen in kleine groepen met maximaal 10 of 12 personen.

Hoe werken wij?

U vindt op onze website inspiratiereizen als voorbeeld van de reizen die wij organiseren. Wij stellen de reis samen in overleg met de deelnemers. Als wij voldoende mensen hebben gevonden die naar een bepaalde bestemming willen reizen, organiseren we een presentatie in de Op Reis winkel samen met één of meer reisorganisaties en bespreken de verschillende opties. Vervolgens maken we een definitief voorstel voor een reisprogramma. Wij beginnen graag vroeg met de organisatie dus ook als u pas in 2019 of 2020 een reis wilt maken, laat het ons weten!

Prijs

De prijs van deze reis is afhankelijk van de keuzes van de groep. Overnachten in eenvoudige of luxe accommodaties, aantal deelnemers, een reisbegeleider met kennis van het land, manier van vervoer, lengte van de reis en vluchtprijzen zijn factoren die mede bepalend zijn voor de hoogte van de reissom.

Meer informatie

Als u geïnteresseerd bent in een reis naar Peru, stuur een email naar info@opreiswinkel.nl of bel naar 0252 428993.