Taj Mahal
Poppen Rajasthan
Udaipur
Jodhpur de Blue City
Glimlach in Rajasthan
­
Laden Evenementen
Dag tot Dag
Praktisch
Informatiedagen
Tijdens deze 22-daagse rondreis ziet u de hoogtepunten van Rajasthan, de kleurrijkste deelstaat van India. Paleizen en forten, Jaipur – de roze stad met zijn prachtig beschilderde koopmanshuizen, de haveli’s en natuurlijk mag een bezoek aan het wereldberoemde Taj Mahal niet ontbreken. Maar ook de woestijn in de omgeving van Jaisalmer en het vogelpark Keoladeo Ghana National Park of beter bekend als Bharatpur in de buurt van Agra mag u niet missen. Een onvergetelijke reis!

Hoogtepunten

* Wandeling door een labyrint van steegjes van Old Delhi
* Woestijnstad Jaisalmer
* Blauwe stad Jodhpur met zijn interessante fort
* Romantisch Udaipur
* De Jain tempels van Ranakpur
* De bazaars van roze stad Jaipur
* De wereldberoemde Taj Mahal

Kleine groepen

U reist in een kleine groep van maximaal 10 – 12 personen.

Inspiratiereis

Deze inspiratiereis is samengesteld door de Op Reis winkel in samenwerking met Namasté Reizen. Deze reis is slechts een voorbeeld van een reisprogramma en kan worden aangepast aan de wensen van de groep.

Hoe werken wij?

U vindt op onze website inspiratiereizen als voorbeeld van de reizen die wij organiseren. Wij stellen de reis samen in overleg met de deelnemers. Als wij voldoende mensen hebben gevonden die naar een bepaalde bestemming willen reizen, organiseren we een presentatie in de Op Reis winkel samen met één of meer reisorganisaties en bespreken de verschillende opties. Vervolgens maken we een definitief voorstel voor een reisprogramma. Wij beginnen graag vroeg met de organisatie dus ook als u pas in 2019 of 2020 een reis wilt maken, laat het ons weten!

Prijs

De prijs van deze reis is afhankelijk van de keuzes van de groep. Overnachten in eenvoudige of luxe accommodaties, aantal deelnemers, een reisbegeleider met kennis van het land, manier van vervoer, lengte van de reis en vluchtprijzen zijn factoren die mede bepalend zijn voor de hoogte van de reissom.

Meer informatie

Als u geïnteresseerd bent in een groepsreis naar Rajasthan, stuur een email naar info@opreiswinkel.nlof bel naar 0252 4289