Malawi slider 5
Malawi slider 3
Slider Olifanten 2
Malawi slider 1
Malawi slider 8
Slider Impala
Sliders Vogels
03491.P122
Slider IMG_2095
Malawi slider 7
Slider Lion cub 1
03491.P125
Slider Zonsondergang 2
­
Laden Evenementen
Dag tot Dag
Praktisch
Informatiedagen
Tijdens een indrukwekkende 15-daagse reis maakt u kennis met de ongerepte natuur en de warme bevolking van Zambia en Malawi. In South Luangwa National Park in Zambia, één van de mooiste natuurparken van Afrika, gaan we op zoek naar de karakteristieke Afrikaanse wilde dieren zoals leeuwen, luipaarden, olifanten, nijlpaarden en wilde honden. In Malawi genieten we van de natuur tijdens mooie wandelingen in het Dzalanyama Forest Reserve en op Mount Mulanje. We brengen een bezoek aan een lokale school, een aardewerkfabriek en bewonderen de rotsschilderingen van Chongoni Rock Art (Werelderfgoed). We eindigen de reis aan het prachtige Lake Malawi.

Hoogtepunten

* Dzalanyama Forest Reserve
* South Luangwa National Park
* Chongoni Rock Art rotsschilderingen
* Dedza aardewerk fabriek
* Mount Mulanje
* Kajakken op Lake Malawi

Kleine groepen

U reist in een kleine groep van maximaal 14 personen.

Hoe werken wij?

U vindt op onze website inspiratiereizen als voorbeeld van de reizen die wij organiseren. Wij stellen de reis samen in overleg met de deelnemers. Als wij voldoende mensen hebben gevonden die naar een bepaalde bestemming willen reizen, organiseren we een presentatie in de Op Reis winkel en bespreken de verschillende opties. Vervolgens maken we een definitief voorstel voor een reisprogramma. Wij beginnen graag vroeg met de organisatie dus ook als u pas in 2019 of 2020 een reis wilt maken, laat het ons weten!

Inspiratiereis

Deze inspiratiereis is samengesteld door de Op Reis winkel in samenwerking met Mambulu! Safaris with a difference, specialist in het organiseren van safarireizen op maat in oost- en zuidelijk Afrika. Deze reis is slechts een voorbeeld van een reisprogramma en kan worden aangepast aan de wensen van de groep.

Prijs

De prijs van deze reis is afhankelijk van de keuzes van de groep. Overnachten in eenvoudige of luxe accommodaties, aantal deelnemers, een reisbegeleider met kennis van het land, manier van vervoer, lengte van de reis en vluchtprijzen zijn factoren die mede bepalend zijn voor de hoogte van de reissom.

Vervoer

Het grootste deel van de reis maken we met eigen vervoer met uitzondering van de game drives in South Luangwa National Park. Hier maken we gebruik van een speciaal safari voertuig.

Meer informatie

Als u geïnteresseerd bent in een groepsreis naar Malawi en Zambia, stuur een email naar info@opreiswinkel.nl of bel naar 0252 428993.