Slider Dag 2
Muzikanten in Cuba
Natuur in Cuba
Cubaan met sigaar
Tabaksplanten in Cuba
Havana
Wandschildering in Cuba
Muzikanten in Cuba
Slider Dag 3
­
Laden Evenementen
Dag tot Dag
Praktisch
Informatiedagen
Deze 15-daagse groepsreis naar het bruisende Cuba is een reis met een mooie mix van natuur en cultuur. Van de dynamische stad Havana en de koloniale stad Trinidad tot de groene tabaksvelden van Viñales, de parelwitte stranden en de kleurrijke onderwaterwereld van Playa Giron. Het reizen met een kleine groep maakt het mogelijk te overnachten in de lokale Casas Particulares. Hier maakt u het echte Cubaanse leven van dichtbij mee!

Hoogtepunten

* Havana
* Het Unesco Werelderfgoed van Viñales
* Snorkelen bij Playa Larga
* Cienfuegos
* Trinidad
* Remedios met de eilanden van de Sabana Archipel

Kleine groepen

U reist in een kleine groep van maximaal 10 – 12 personen.

Inspiratiereis

Deze inspiratiereis is samengesteld door de Op Reis winkel in samenwerking met Reisspecialist Mi Cuba, een reisorganisatie gespecialiseerd in het organiseren van reizen naar Cuba. Deze reis is slechts een voorbeeld van een reisprogramma en kan worden aangepast aan de wensen van de groep.

Hoe werken wij?

U vindt op onze website inspiratiereizen als voorbeeld van de reizen die wij organiseren. Wij stellen de reis samen in overleg met de deelnemers. Als wij voldoende mensen hebben gevonden die naar een bepaalde bestemming willen reizen, organiseren we een presentatie in de Op Reis winkel samen met één of meer reisorganisaties en bespreken de verschillende opties. Vervolgens maken we een definitief voorstel voor een reisprogramma. Wij beginnen graag vroeg met de organisatie dus ook als u pas in 2019 of 2020 een reis wilt maken, laat het ons weten!

Prijs

De prijs van deze reis is afhankelijk van de keuzes van de groep. Overnachten in eenvoudige of luxe accommodaties, aantal deelnemers, een reisbegeleider met kennis van het land, manier van vervoer, lengte van de reis en vluchtprijzen zijn factoren die mede bepalend zijn voor de hoogte van de reissom.

Accommodaties

In Cuba is de leukste manier van overnachten bij de mensen thuis, in een Casa Particular. In overleg met de groep maken we de keus waar we in een hotel overnachten en waar we kiezen voor een Casa Particular. Dit betekent dat de groep niet altijd op één locatie zal slapen maar in verschillende kleinschalige accommdaties. In de steden zijn meer mogelijkheden om met de groep in een hotel te overnachten.

Meer informatie

Als u geïnteresseerd bent in een groepsreis naar Cuba, stuur een email naar info@opreiswinkel.nl of bel naar 0252 4289