Slider Angkor Wat Bayon 2
Slider Angkor Wat Ta Prom
Slider Ankor Wat
Slider Banteay Srei 2
Slider Battambang near Phonom Banan
Slider Banteay Srei
Slider Phnom Penh Koninklijk Paleis
Slider Phnom Penh Nighmarket 2
Slider Phnom Penh Nighmarket 1
Slider Phnom Penh Mekong
Slider Kampong Kleang 2
Slider Kampong Kleang 1
Slider Kampong Khleang 3
Slider Kampong Khleang 1
Slider Battambang Sangkae River
­
Laden Evenementen
Dag tot Dag
Fotoalbum
Praktisch
Informatiedagen
Deze 20-daagse groepsreis naar het fascinerende Cambodja is een reis naar een land met een duister verleden maar ook een land dat tussen de 9e tot de 15e eeuw deel was van het grote en machtige Khmer- of Angkorrijk. Het Angkor Wat tempelcomplex is hiervan een prachtig voorbeeld en het grootste tempelcomplex ter wereld. Maar Cambodja heeft nog veel meer te bieden. De relaxte sfeer, de vriendelijke bevolking, de drijvende vissersdorpen, het grote Tonlé-Sap meer en de hoofdstad Phnom Penh maken deze reis heel bijzonder. 

Hoogtepunten

* Angkor Wat tempelcomplex
* Banteay Srei
* (Drijvende) vissersdorpen
* Kep en de zuidkust van Cambodja
* Phnom Penh

Kleine groepen

U reist in een kleine groep van maximaal 10 – 12 personen.

Inspiratiereis

Deze inspiratiereis is samengesteld door de Op Reis winkel in samenwerking met Bianca Brouwer-Travel Counsellor, gespecialiseerd in het organiseren van reizen op maat. Deze reis is slechts een voorbeeld van een reisprogramma en kan worden aangepast aan de wensen van de groep.

Hoe werken wij?

U vindt op onze website inspiratiereizen als voorbeeld van de reizen die wij organiseren. Wij stellen de reis samen in overleg met de deelnemers. Als wij voldoende mensen hebben gevonden die naar een bepaalde bestemming willen reizen, organiseren we een presentatie in de Op Reis winkel samen met één of meer reisorganisaties en bespreken de verschillende opties. Vervolgens maken we een definitief voorstel voor een reisprogramma. Wij beginnen graag vroeg met de organisatie dus ook als u pas in 2019 of 2020 een reis wilt maken, laat het ons weten!

Prijs

De prijs van deze reis is afhankelijk van de keuzes van de groep. Overnachten in eenvoudige of luxe accommodaties, aantal deelnemers, een reisbegeleider met kennis van het land, manier van vervoer, lengte van de reis en vluchtprijzen zijn factoren die mede bepalend zijn voor de hoogte van de reissom.

Meer informatie

Als u geïnteresseerd bent in een groepsreis naar Cambodja, stuur een email naar info@opreiswinkel.nlof bel naar 0252 4289