Sao Miguel slider 6
Sao Miguel slider 8
Pico 1 slider
Slider Walvis
SAO Jorge slider 2
SAO Jorge slider 7
SAO Jorge slider 3
Sao Miguel slider 11
Sao Miguel slider 16
Terceira Angro slider 2
Terceira Angro slider 3
Terceira Angro slider 1
­
Laden Evenementen
Dag tot Dag
Praktisch
Informatiedagen
Deze 15-daagse groepsreis neemt u mee naar vier van de negen eilanden van de Azoren archipel, São Miguel, Pico, São Jorge en Terceira.  U maakt kennis met deze unieke plek in Europa, midden in de Atlantische oceaan. De Azoren zijn lang geïsoleerd geweest en daardoor zijn natuur en cultuur beschermd tegen invloeden van buitenaf. Prachtige natuur met vulkaankraters, oerbossen, warmwaterbronnen, rokende fumarolen en exotische beplanting in combinatie met sterke culturele tradities zijn ingrediënten voor een bijzondere reis. 

Hoogtepunten

* Wandeling langs de kratermeren van Sete Cidades
* Vulkanische bronnen in Furnas
* Walvissen spotten
* Wandeling Pico do Pedro – Fajã do Ouvidor
* Fajãs – Sao Jorge
* Werelderfgoed stad Angra do Heroïsmo
* Ananas, koffie- en theeplantages

Kleine groepen

U reist in een kleine groep van maximaal 10 – 12 personen.

Inspiratiereis

Deze inspiratiereis is samengestelde door de Op Reis winkel in samenwerking met Bianca Brouwer-Travel-Counsellor, gespecialiseerd in het organiseren van reizen op maat. Deze reis is slechts een voorbeeld van een reisprogramma en kan worden aangepast aan de wensen van de groep.

Hoe werken wij?

U vindt op onze website reizen ter inspiraties als voorbeeld van de reizen die wij organiseren. Wij stellen de reis samen in overleg met de deelnemers. Als wij voldoende mensen hebben gevonden die naar een bepaalde bestemming willen reizen, organiseren we een presentatie in de Op Reis winkel samen met één of meer reisorganisaties en bespreken de verschillende opties. Vervolgens maken we een definitief voorstel voor een reisprogramma. Wij beginnen graag vroeg met de organisatie dus ook als u pas in 2019 of 2020 een reis wilt maken, laat het ons weten!

Prijs

De prijs van deze reis is afhankelijk van de keuzes van de groep. Overnachten in eenvoudige of luxe accommodaties, aantal deelnemers, een reisbegeleider met kennis van het land, manier van vervoer, lengte van de reis en vluchtprijzen zijn factoren die mede bepalend zijn voor de hoogte van de reissom.

Meer informatie

Als u geïnteresseerd bent in een groepsreis naar de Azoren, stuur een email naar info@opreiswinkel.nl of bel naar 0252 428993.