Over Ons

Samen met een aantal (reis)collega’s ben ik gestart met het organiseren van groepsreizen. Ik ben eigenaar van de Op Reis winkel, een reisboekwinkel in Lisse, en zelf een groot liefhebber van reizen. Ik weet wat ik belangrijk vind tijdens een reis, afwisseling tussen natuur en cultuur, combinatie van rust en activiteit, goede maar geen super-de-luxe hotels en vooral tijd om te genieten.

Het aanbod van groepsreizen sluit niet altijd aan bij de wensen van klanten en daar wil ik iets aan doen. Ik ga zelf meestal individueel op reis met mijn partner en met vrienden en soms sluit ik voor een deel van een reis aan bij een (internationale) groep. Ik ga niet graag alleen op reis omdat ik mijn ervaringen onderweg wil delen. Als ik  niet kan reizen met een partner of met vrienden, kies ik daarom voor een groepsreis.

Het bestaande aanbod van groepsreizen vind ik niet altijd aantrekkelijk. Ik reis graag met een kleine groep  en wil meebeslissen over het reisprogramma zoals ik ook bij een individuele ‘op maat’ georganiseerde reis kan doen. Ik denk dat er meer mensen zijn die een groepsreis willen maken zoals ik en daarom ben ik gestart met deze website. Ik hoop dat deze site u inspireert en dat ik mensen bij elkaar kan brengen die samen naar een bepaalde bestemming willen reizen.

Als ik voldoende mensen heb gevonden voor een reisbestemming, organiseer ik een presentatie en praten we gezamenlijk in de Op Reis winkel over de mogelijkheden. Vervolgens vraag ik een aantal gespecialiseerde reisorganisaties op basis van onze wensen een concept reisprogramma samen te stellen. Ik vergelijk de reisvoorstellen, maak een keuze voor een reisorganisatie (of soms voor twee) en vraag hen een presentatie te geven voor de groep. Na de presentatie krijgt iedere deelnemer een definitief reisvoorstel. Voor 2018 hebben we ook een bijzondere reis op het programma staan, een werkvakantie naar Oeganda.

Als u nog geen plannen heeft voor 2018 maar in 2019 met een groep op reis wilt, laat het ons dan ook weten.  Het op deze manier organiseren van groepsreizen kost tijd, dus hoe eerder we mensen bij elkaar kunnen brengen hoe beter.

Graag tot ziens in de Op Reis winkel!

Hannie van Doorn

Partners

Hannie van Doorn
Hannie van DoornOp Reis winkel
Donald Koskamp
Donald KoskampTura-Travel
Bianca Brouwer
Bianca BrouwerTravel Counsellor
Sacha Roozemond
Sacha RoozemondMet Smaak in Griekenland
Rob Sijm
Rob SijmMambulu! Safaris
Suzette Eeltink
Suzette EeltinkSuriname Holidays
Hélène Schrader
Hélène SchraderSuriname Holidays
Anna en Julio
Anna en JulioMi Cuba
Werner, Elize, Miranda en André
Werner, Elize, Miranda en AndréStichting 50deLuxe Foundation
Team
TeamNamasté Reizen
Bestemmingen