Bestemmingen

Op deze pagina staan voorbeelden van groepsreizen. Deze reizen zijn bedoeld ter inspiratie. In principe is iedere bestemming mogelijk en maken wij samen met de groep en een reisorganisatie het definitieve reisschema.

Een 15-daagse groepsreis naar vier eilanden van de Azoren, São Miguel, Pico, São Jorge en Terceira. Ieder eiland heeft zijn eigen specifieke sfeer. De Azoren zijn een unieke plek in Europa, midden in de Atlantische oceaan.  De natuur is prachtig met vulkaankraters, warmwaterbronnen en rokende fumarolen. Tradities zijn door de afgelegen liggen van de Azoren lang in stand gebleven.

Meer info

Een 16-daagse kampeersafari reis naar de schitterende natuur van Botswana. Deze wildlife safari pur sang brengt ons naar wildrijkste gebieden van Botswana. Tijdens game drives, wandelsafari’s en kanotochten gaan we op zoek naar luipaarden, leeuwen, cheetahs, hyena’s Afrikaanse wilde honden. We slapen in tenten op speciale privé kampeerplaatsen midden in de Afrikaanse Bush.

Meer info

Een 20-daagse reis naar het unieke Cambodja. Deze reis voert u niet alleen langs Angkor Wat, het grootste tempelcomplex ter wereld, maar ook naar de hoofdstad Phnom Penh, de koloniale stad Battambang, het vissersdorpje Kampong Chhnang aan het grote Tonlé Sap meer en het badplaatsje Kep in het zuiden van Cambodja met rustige stranden, verse krab en mooie natuur.

Meer info

Deze 15-daagse groepsreis naar het bruisende Cuba is een reis met een mooie mix van natuur en cultuur. Van de koloniale steden Havana en Trinidad tot de groene tabaksvelden van Viñales, de parelwitte stranden en de kleurrijke onderwaterwereld van Playa Giron. We overnachten zoveel mogelijk in de lokale Casas Particulares en maken het echte Cubaanse leven van dichtbij mee!

Meer info

Een 15-daagse afwisselende reis naar de prachtige natuur en cultuur van Malawi en Zambia. Wildspotten in South Luangwa National Park, een nachtelijke game-drive, wandelen in het gebied van Mount Mulanje, kajakken of snorkelen in Lake Malawi, een bezoek aan een lokale school en pottenbakkerij en natuurlijk de bijzonder hartelijke bevolking zorgen voor een hele bijzondere Afrika-ervaring!

Meer info

Een unieke 21-daagse werkvakantie naar Oeganda. Deze reis is een combinatie van hard werken aan een lokale dokterspost, het ervaren van het het dagelijks leven en het genieten van de prachtige natuur in Oeganda. In de laatste week gaat de groep naar het fantastische Murchison Falls National park in het noordwesten van Oeganda en eindigt de reis aan het Victoriameer in Entebbe.

Meer info

Een 16-daagse reis naar het sprookjesachtige Oman is een mix van prachtige natuur gecombineerd met een eeuwenoude cultuur. Indrukwekkende woestijnen, ruige berggebieden, spectaculaire wadi’s, schilderachtige vissersdorpen, eeuwenoude forten en kastelen en een gastvrije, vriendelijke bevolking staan garant voor een fascinerende reis.

Meer info

Een 19-daagse reis naar het fascinerende, nog weinig bezochte, Noord-Peru. Een reis langs het cultureel erfgoed van pre-incaculturen en de schitterende jungle van het Amazonegebied. We bezichtigen de adobestad Chan Chan en de vesting van Kuélap, het Machu Picchu van het noorden en eindigen de reis met een 4-daagse verblijf in een lodge op de oever van de Amazoneriver.

Meer info

Een bijzondere, afwisselende 23-daagse reis door Zuid-Peru naar natuurgebieden, cultureel erfgoed en steden. De overblijfselen van de fascinerende bouwwerken uit de Inca-cultuur in de Heilige Vallei, het prachtige regenwoud van Manu, de schitterende natuur van de Colca Canyon, steden als Cusco en Arequipa en natuurlijk het mystieke Machu Picchu zorgen voor een onvergetelijke reis.

Meer info

Een fascinerende 22-daagse rondreis met de hoogtepunten van Rajasthan, de kleurrijkste deelstaat van India. Paleizen en forten, Jaipur – de roze stad –  de haveli’s,  de wereldberoemde Taj Mahal. Maar ook de woestijn in de omgeving van Jaisalmer en het vogelpark Keoladeo Ghana National Park  in de buurt van Agra mag u niet missen. Een kleurrijke, inspirerende reis!

Meer info

Een 8-daagse fotografie & tekenreis reis naar het zonnige, Griekse eiland Skopelos, bekend van de film Mamma Mia. Deze reis is een combinatie van genieten van het mediterrane leven, het heerlijke Griekse eten en creatief bezig zijn met fotograferen en tekenen. De reis wordt begeleid door een professionele fotografe Anja Daleman en de Griekse kunstenares Alkistis Kelessidi.

Meer info

Een prachtige 18-daagse rondreis door Suriname. U ziet tijdens deze reis kleurrijke markten, historische gebouwen in Paramaribo,  Plantages in het Commewijne district, een mix van culturen en de schitterende natuur van het Surinaamse regenwoud. De vriendelijke inwoners, het lekkere eten en het spreken van je eigen taal aan de andere kant van de wereld maken deze reis heel speciaal.

Meer info

Bestemmingen