Machu Picchu 1 slider
Machu Picchu 2 slider
Ollantaytambo 1 slider
Maras 2 slider
Arequipa slider
Wichita slider
Uros slider
­
Laden Reizen
Dag tot Dag
Praktisch
Informatiedagen
Deze bijzondere, afwisselende 23-daagse reis door Zuid-Peru neemt u mee naar natuurgebieden, cultureel erfgoed en steden. De overblijfselen van de fascinerende bouwwerken uit de Inca-cultuur in de Heilige Vallei, het prachtige regenwoud van Manu, de schitterende natuur van de Colca Canyon, steden als Cusco en Arequipa en natuurlijk het mystieke casino spiele kostenlos spielen ohne anmeldung zorgen voor een onvergetelijke reis.

Hoogtepunten

* Machu Picchu
* Regenwoud van Manu
* Heilige Vallei
* Colca Canyon
* Titicacameer
* Cusco

Kleine groepen

U reist in een kleine groep van maximaal 16 personen. De minimale groepsgrootte voor deze reis is 10 personen.

Reisorganisatie

De Op reis winkel organiseert deze reis in samenwerking met Tura-Travel, specialist in het organiseren van reizen naar Peru, Bolivia en Ecuador. De reis wordt geboekt bij Tura-Travel en op de reis zijn de algemene voorwaarden van Tura-Travel en van Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds van toepassing.

Reisbegeleiding

De reis wordt normaal gesproken begeleid door Donald Koskamp, eigenaar van Tura-Travel. Donald heeft in Peru gereisd en gewoond en kent het land goed.

Reisprogramma

Het reisprogramma is opgesteld in samenwerking met Donald en zijn lokale partners.

Individueel maatwerk

Wij bieden u ook de mogelijkheid uw groepsreis individueel aan te passen. Wij verkopen daarom de reis exclusief de internationale vliegtickets. Wilt u eerder aankomen, langer blijven, nog een andere bestemming bezoeken? Wij regelen het voor u.

Zodra er voldoende deelnemers zijn voor de reis, nemen wij contact met u op en kunt u zelf de tickets boeken of door ons laten regelen. De prijs is afhankelijk van het moment van boeking.

Prijzen

De prijs is inclusief:

alle activiteiten, excursies en entreegelden zoals beschreven in het van Dag-tot-Dag programma
* Nederlandstalige deskundige reisbegeleider
* Lokale gidsen bij (stads)wandelingen en alle excursies tijdens het verblijf in Manu
* 17 hotelovernachtingen met ontbijt
* 1 overnachting bij mensen thuis met lunch en ontbijt
* 4 overnachtingen in ecolodges in het natuurreservaat van Manu inclusief eten, van lunch op dag 1 tot en met lunch op dag 5
* Welkomstdrankje op dag 1
* 4 x lunch
* 1 x diner
* Kennismakingsbijeenkomst Op Reis winkel
* Reisgids

De prijs is exclusief:

* Internationale vlucht
* Optionele excursies en individuele lunches en maaltijden
* Calamiteitenfonds € 2,50

Op het moment van prijsberekening was de koers van de dollar: 1 euro = 1,10 USD. Als de koers sterk stijgt zijn wij genoodzaakt de prijs aan te passen.

Aanbetaling

Bij het boeken van de reis moet 20% van de totale reissom worden aanbetaald.

Hotelaccommodatie

De hotelaccommodaties zijn over het algemeen sfeervolle, comfortabele middenklasse hotels. Als accommodaties door omstandigheden wijzigen, informeren wij u zo snel mogelijk en zorgen voor een vergelijkbaar alternatief.

De éénpersoonskamertoeslag voor deze reis is € 565.

Vervoer

Het grootste deel van de reis maken we met eigen vervoer met uitzondering van het traject van Puno naar Cusco. Op deze route laten we ons vervoeren door een comfortabele toeristenbus.

Deadline

De deadline voor het doorgaan van deze groepsreis is ongeveer drie maanden voor de vertrekdatum. Als er onvoldoende deelnemers zijn, overleggen we met u of er alternatieve mogelijkheden zijn. De reis is ook mogelijk met een kleiner aantal deelnemers maar dan zonder Nederlandstalige reisbegeleiding of, afhankelijk van het aantal reizigers, met een toeslag. Een ander alternatief is het gebruik van lokale gidsen in plaats van een Nederlandse reisbegeleider.

Meer informatie

Kom naar één van de informatiedagen of neem contact met ons op:

Op Reis winkel, info@opreiswinkel.nl of 0252 428993

Tura-Travel, info@tura-travel.nl of 030 2766706